Beschrijving
Cajun Kruiden zijn van oorsprong afkomstig uit de staat Louisiana in Amerika. Afstammelingen van Franstaligen en slaven kregen de naam Arcadië (uit Canada), hun kookstijl was sterk, kruidig en pittig. deze naam is later verbasterd tot Cajun. Cajun kruiden zijn kruidig, pittig en hebben een lichte rooksmaak. Ze worden in de Zuid-Amerikaanse keuken veel gebruikt op rundvlees kip en vis, maar ook op een gebakken aardappeltje is deze mix heerlijk.
Gebruik van deze mix 10-20 gram per kilo te kruiden product .
Extra Informatie
Informatie | |
---|---|
Ingrediënten | paprika, oregano, knoflook, tijm, cayennepeper, ui, chilipeper. |
Zonder smaakstoffen of toevoegingen. | |
Bewaaradvies | Droog, donker en koel bewaren. |
Allergenen | Bevat mogelijk sporen van noten, pinda, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet. |
Voedingswaarden per 100 gram | |
Energie | 1129 kJ |
Energie | 446 kcal |
Koolhydraten | 35,5 g, waarvan suikers 7,68g |
Eiwitten | 9,8g |
Vetten | 5,3g |
Verzadigde vetten | 1,3g |
Vezels | 19,5g |
Natrium | 0,1g |
Gebruikers Beoordelingen
Schrijf als eerste een Review over dit product.