Beschrijving
Bij elke barbecue of feest hoort een hamburger. En als we dan toch een hamburger eten waarom dan niet een hele lekkere hamburger. De lekkerste hamburger maak je toch zelf! Van goed gehakt en een lekkere kruidenmix. Dat gehakt moet je zelf even halen maar die geweldige kruidenmix kunnen wij voor je regelen. Succes gegarandeerd!
Gebruik van deze mix 2 eetlepels of 15 gram per kilo ongekruid gehakt.
Een zakje van 45 gram is voldoende voor 3kg gehakt.
Een zakje van 80 gram is voldoende voor ruim 5 kg gehakt.
Een strooier van 150 gram is voldoende voor 10 kg gehakt.
Tip: Deze mix is ook heerlijk in half om of kipgehakt. Die zelfgemaakte burger bak je natuurlijk in de grill of op de BBQ!
Met dit recept van hamburgersaus maak je die zelfgemaakte hamburger helemaal af.
Extra Informatie
Informatie | |
---|---|
Ingrediënten | paprika, peper, komijn, knoflook, tijm, chilipeper, peterselie, ui, zeezout, basterdsuiker. |
Zonder smaakstoffen of toevoegingen. | |
Bewaaradvies | Droog, donker en koel bewaren. |
Allergenen | Bevat mogelijk sporen van noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet. |
Voedingswaarden per 100 gram | |
Energie | 1227 kJ |
Energie | 486 kcal |
Koolhydraten | 50,2 g, |
waarvan suikers | 29,9g |
Eiwitten | 7,0g |
Vetten | 4,3g |
Verzadigde vetten | 0,9g |
Vezels | 11,3g |
Natrium | 18,9g |