Beschrijving
Deze gerookte paprikavlokken hebben een kruidige paprikasmaak die word versterkt door het rookaroma van echt hout.
Gebruik de gerookte paprikastukjes in salades, dressings, soepen, op brood, in chili, in pastasauzen, op pizza en in stoofpotjes.
Laat ze even meekoken, of week ze eerst in water of (olijf)olie voor je ze wilt gebruiken.
Tip: Voeg de gerookte paprikavlokken op het laatst toe in je verse pastasaus of courgettesoep.
Wij roken onze paprikavlokken zelf boven echt hout, dus geen toevoegingen van aroma!
Tip: meng ze eens met Rode Paprikavlokken, voor een mooi zoet en kruidig balans.
Extra Informatie
Gerookte groene paprikavlokken | |
---|---|
Ingrediënten | vlokken van groene paprika. Natuurlijke rook van hout. |
Bewaren | Droog, donker en koel bewaren. |
Voedingswaarden per 100 gram | |
Energie | 1314 kJ |
Energie | 314 kcal |
Koolhydraten | 68,7g |
Eiwitten | 17,9g |
Vetten | 3,0g |
Verzadigde vetten | 0,3g |
Vezels | 21,3g |
Natrium | 0,5g |
Gebruikers Beoordelingen
Schrijf als eerste een Review over dit product.