Beschrijving
In 1949 perfectioneerde Steve Hanson zijn dressing voor de lunch met een vriend en vernoemde deze naar zijn afgelegen ranch in New Hampshire, Californië. De dressing viel zo in de smaak dat het een succes werd in Amerika en uiteindelijk wereldwijd zou worden verkocht.
Deze licht pittige maar overheerlijke dressing is lekker op een salade met tomaat, komkommer en koolsoorten of als dip bij rauwe groenten.
Het originele recept is op basis van karnemelk, in het recept hier beneden hebben wij echter gekozen voor yoghurt in plaats van karnemelk.
Geef deze dressing mix even de tijd om zijn smaken af te geven, je geduld word beloond...
Recept 1:
Gebruik 0,5 eetlepel (3 a 4 gram) van deze mix
op 4 eetlepels yoghurt en 3 eetlepels mayonaise.
Recept 2:
Gebruik 0,5 eetlepel (3 a 4 gram) van deze mix
op 4 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels witte wijn azijn.
Wij gebruiken geen antiklontermiddel in onze kruidenmixen hierdoor zouden
ze een beetje kunnen gaan plakken, even goed schudden is meestal
voldoende om de mix weer strooibaar te maken.
Extra Informatie
Informatie | |
---|---|
Ingrediënten | peterselie, bieslook, suiker, dille, chipotle peper, knoflook, ui, zwarte peper, zout*. |
Zonder smaakstoffen of toevoegingen. | |
Bewaaradvies | Droog, donker en koel bewaren. |
Allergenen | Bevat mogelijk sporen van noten, pinda, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet. |
Voedingswaarden per 100 gram | |
Energie | 1214 kJ |
Energie | 290 kcal |
Koolhydraten | 53,0 g, waarvan suikers 34,4g |
Eiwitten | 8,3g |
Vetten | 2,8g |
Verzadigde vetten | 0,7g |
Vezels | 10,5g |
Natrium | 26.1g (*0,17g bij Na- optie) |
Schrijf als eerste een Review over dit product.