400 gram kipfilet in reepjes. 1 puntpaprika in reepjes 1 blikje mais 150 gram 1 rode ui in 1/4 ringen 1/2 ijsbergsla gesneden 2 tomaten in plakjes 1/2 komkommer in plakjes 1 zakje geraspte kaas 2 eetlepels Mexicaanse Kruidenmix (15 gram) 1 pak wraps, Large (6 stuks) 2 eetlepelsOlijfolie
Werkwijze:
- Bak de kipfilet in de olijfolie bruin. - Voeg de rode ui toe en bak deze enkele minuten mee. - Voeg de paprika en mais toe en bak deze kort mee - Voeg de Mexicaanse Kruidenmix toe en roer kort door. - Haal nu de vulling van de hittebron. - Verwarm de wraps volgens de verpakking. - Vul de wraps met sla, tomaten, komkommer en de vulling. - Maak af met wat geraspte kaas. - Vouw de onderkant van de wrap naar boven en vouw daarna de zijkanten dicht.
Buen provecho! (Smakelijk Eten!)
Wij gebruiken cookies om uw winkelwagen en instellingen op te slaan, zodat u de volgende keer gemakkelijker kunt winkelen.