700 gram runderpoulet of runderlappen 100 gram ontbijtspek blokjes 4 a 5 paprika's in blokjes gesneden 2 middelgrote uien in blokjes gesneden 1 eetlepel tomatenpuree 1/2 blikje tomaten (heel of gesneden) 2 eetlepels bloem 2 eetlepels (15 gram) Goulash kruidenmix Olijfolie
Werkwijze:
- Snijd het vlees in stukken en bak het op matig hoog vuur in ca. 5 minuten al omscheppend rondom bruin. - Bak de spekreepjes ca. 2 minuten zachtjes mee. - Voeg de uien toe en bak ook deze bruin. - Voeg vervolgens de paprika's en de tomatenpuree toe en bak ook deze even kort mee. - Voeg de kruidenmix en bloem toe en fruit ook deze even kort (let op dat de kruiden niet verbranden!) - Voeg een halve liter water en de bliktomaten toe en laat de goulash afgedekt ca. 2 a 3 uur heel zachtjes sudderen tot het vlees goed gaar is.
- Breng de Goulash eventueel nog verder op smaak met wat zout of peper. - Serveer je Goulash met brood of rijst, doperwten of een frisse salade.
Wij gebruiken cookies om uw winkelwagen en instellingen op te slaan, zodat u de volgende keer gemakkelijker kunt winkelen.