600 gram rundergehakt 100 gram ontbijtspek blokjes 1 rode en 1 groene paprika in blokjes gesneden 1 middelgrote ui gesnipperd 1 eetlepel tomatenpuree 1 blikje tomaten (400 gram heel of gesneden) 2-3 eetlepels Chili Con Carne Kruidenmix Mild 1 theelepel suiker 2 blikken kidneybonen uitgelekt (400 gram per stuk) 1 runderbouillon blokje 1 blikje mais uitgelekt Olijfolie
Werkwijze:
- Bak het ontbijtspek in de olijfolie. - Voeg de uien toe en fruit deze even mee. - Voeg het gehakt toe en bak dit rul. - Voeg vervolgens de paprika's en de tomatenpuree toe en bak ook deze even mee. - Voeg de kruidenmix toe en fruit ook deze even kort (let op dat de kruiden niet verbranden!) - Voeg de bliktomaten, het bouillonblokje en de suiker toe en breng het mengsel aan de kook. - Laat het even 5 minuten zachtjes doorkoken. - Voeg nu de uitgelekte bonen en mais toe en breng nogmaals kort aan de kook. - Breng je Chili Con Carne eventueel nog verder op smaak met wat zout en peper.
- Serveer je Chili Con Carne met brood of rijst, doperwten of een frisse salade.
Wij gebruiken cookies om uw winkelwagen en instellingen op te slaan, zodat u de volgende keer gemakkelijker kunt winkelen.